××××
تماس با من
پروفایل من
نویسنده (های) وبلاگ ××××
آرشیو وبلاگ
      زیر ذره بین ()
  نویسنده: ×××× - ۱۳۸٦/٤/٢۳

  دوره کارنس به زبان ساده عبارت است از مدت زمانی که بعد ازسم پاشی باید طی شود تامحصول قابلیت مصرف داشته باشد. مسلما بعداز سمپاشی توسط یک ماده سمی نه تنها بافت خارجی محصول مثلا میوه آغشته به سم میگردد بلکه درمورد پاره ای ازسموم ازطریق روزنه های گیاه به داخل بافت های گیاه نیز نفوذ کرده ازطریق آوندهای چوب یاآبکش به همه نقاط گیاه سرایت می کند معلوم است مصرف چنین محصولی برای بدن مضر است.درمورد سموم مختلف این دوره برروی برچسب آن نوشته شده است وبنده خودم درخصوص سموم مختلف از5روز تا15روز آن را مشاهده نموده ام.درخصوص محصولاتی نظیر خیار گوجه فرنگی وخربزه وهندوانه وکلا محصولاتی که درفواصل زمانی کم مورد برداشت واقع میشوند باید از سمومی که دارای دوره کارنس پایینی هستند استفاده شود البته درگفتگوهایی  که باکشاورزان دارم تعدادی از اونها مایل به مصرف سمومی هستند که دوره کارنس بالاتری دارند چون اعتقاددارند این سموم به مدت طولانی تری درمحصول باقی مانده وازخسارت آفات وبیماری ها به مدت طولانی تری حفاظت می نماینددرقبال توضیحاتم عنوان می کنند مثلا این خیار درختی گلخانه ای رادیروز سمپاشی کردیم به قول خودت دوره کارنس آن 5روز است یعنی الان این خیار سمی باید باشد وجلوی من اون خیار روگاز زده می خورند وبعد میگویند چرا ما نمردیم یا لااقل سرگیجه یا استفراغ نداریم پس این خیار سمی نیست.شاید شما هم این فکر را بکنید. 

سموم شیمیایی مخصوصا سمومی که درساختمان شان ترکیبات کلره دارنددربدن موجودات مصرف کننده مخصوصا در ساختمان چربی باقی مانده ودر طول زنجیره غذایی تابدن بالاترین موجود درزنجیره غذایی حفظ می شوند منتها تنها اتفاق دیگری که می افتد این است که غلظت مواد سمی درطول زنجیره افزایش می یابد.فرض کنید در یک مزرعه ذرت سمپاشی علیه آفتی صورت می گیرد و قبل از اتمام دوره کارنس برداشت انجام شود.، می دانید یکی از موارد مصرف ذرت دانه ای به عنوان دان مرغ (غذای مرغ)به مصرف خوراک مثلا مرغ گوشتی می رسد این مواد سمی دربدن مرغ ذخیره شده ودرنهایت بعد از کشتارمرغ درکشتارگاه به مصرف انسان می رسددربدن انسان نیز درمصرف های ممتد وطولانی این نوع سموم می توانند در بافت چربی ذخیره شوند ودرنهایت منجر به بیماری گردند. کشورهای مختلف حتی این کشورهای تازه مستقل شده ازشوروی سابق قبل از ورودهرنوع محصول تازه یا فراوری شده کشاورزی این محصولات رو مورد تجزیه دقیق قرارداده واز نظر باقی مانده کود یا سموم کشاورزی مورد آزمایش قرارمی دهند.

  نظرات ()
مطالب اخیر درد سرهای دهیاران روستاها یک درس خوب برای پسرم هرگز نمیگم همه ی گلستان آماده برای استقبال از ریس جمهور روحانی نقبی بر طرح جدید آموزش وپرورش مقاله در خصوص شوراهای اسلامی سرچ در گوگل ارث(2) سرچ در گوگل ارث دختران روستای باغلی مرامه ترک تحصیل می کنند! گفتگوی اختصاصی با یک دوست
کلمات کلیدی وبلاگ متفرقه (٢٧) اخبار ویژه (۱٥) خاطرات (۱۳) عکس ها (۱۳) بخش مهندسی (٥) انتخابات (۱)
دوستان من نوشتهای یک جوان ترکمن (طـــریــک عزیز) تــرکـــمن مـــــدیکال- دکترسردارعزیز نــــــــاظـــــــــرین کــــشـــاورزی خاطرات ترک خورده ~ مرضيه ~ ترکمنینگ سونگی داغی مژی جون ويادداشتهايش پــــــــــژواک-اجــــــو قیز آی تــــــــــــــمـــــر92 یه گنــــــــــــــــــــبدی مرجــــــــــــــــــــــن turkmen students اولــــــــــــــکامــیــــز دنــــیـــای تـــــــو پـــــاراســـــات کوهنورد ترکمن ترکمن دانلود اغـــــــلـــــن ترکمن ایلی ماه شاد سایرا گل یخ آيرا شهلا صـــحرا المقشار حاضر جواب دکتر سردار2 دکتردیه جی بالی برای پرواز ارکــــــــــــــــــین فـــــــــــریــــــــدون مقصد ـ پسر ترکمن Türkmen-ca کــــــــــــــــــــــــــــرفه یه ترکمن _ یه گنبدی چــــــال چـــــــــــؤوروگ پایگاه اطلاع رسانی کرند قصه های زنی در دوست بــــــایــــــــراق (متین عزیز) تـــــــــــرکمن قـــــــــــــــــــــيز گـــــلـــــی جـــــون(خاطرات گلی) کم کم درخت میشوم - استاد صحنه ناظرین محصولات کشاورزی عصرمدنیت پرتال زیگور طراح قالب